Tartottunk egy csajos hétvégét egy kedves kis panzióban

A barátnőimmel úgy éreztük, hogy ránk férne már egy jó kis kikapcsolódás valahol vidéken. Végül ki is néztünk magunknak egy csodálatos és hangulatos panziót valahol a Mecsekben. Az egyik barátnőm különösen díjazta az ötletet, hogy ide jöjjünk, mert gyerekkorában nagyon sok időt töltött ezen a környéken, mert a nagyszüleinek volt itt egy nyaralója.

A panzió minden igényünket kielégítette, hiszen még medence is tartozott hozzá, aminek a használata különösen jól esett azokon a forró, napsütötte napokon.

Szóval minden tökéletes volt, egy valamit kivéve. Mikor láttam a barátnőimet bikiniben a panzió medencéjénél, tudatosult bennem, hogy az én melleim a legkisebbek. Ez egy kissé rányomta bélyegét a nyaralásomra. Később ezt azért sikerült félre raknom, hiszen ettől függetlenül is lehet egy nő szép, viszont eldöntöttem, hogy a nyaralás után kezdek ezzel valamit.

Otthon elgondolkodtam a szilikon mell lehetőségén, mert ez tűnt a legjobb megoldásnak az önbizalmam helyreállításához. Egy barátnőm, aki már átesett egy ilyen műtéten, ajánlott egy kiváló plasztikai sebészt, aki az egyik legjobbnak számít Magyarországon.

Nem is akartam sokat várni ezzel, és kicsit utána olvastam a dolgoknak a weboldalán, de a barátnőmet is kifaggattam.

Így tudtam meg, hogy nem csak a szilikon az egyetlen módja annak, hogy megváltoztassák egy nő melleinek a méretét és az alakját. Ez a plasztikai sebészet az élen jár abban a tekintetben, hogy a legmodernebb eljárásokat is lehetségessé teszi a páciensei számára.

Az egyik ilyen módszer a saját zsírral történő feltöltés, mely számos előnnyel rendelkezik. Ezek közül az egyik legfontosabb az, hogy a későbbiekben nem lesz szükség az implantátum kicserélésére, ami a szilikon mellekre nem igaz.

Fontos kiemelni, hogy ez a módszer csak akkor vihető végbe, ha az alany rendelkezik olyan zsírpárnákkal, melyekből elégséges szövet nyerhető ki a műtéthez. Szerencsére rajtam találhatóak ilyen területek, így ezzel nem lesz gond.

A műtéti folyamatot laikus szemmel két részre osztanám. Az első a zsír kinyerése, a második pedig annak a betöltése.

Mindkét esetben a legkorszerűbb eszközökkel történik meg a munka, melyhez párosul a sebész szaktudása és a hatalmas tapasztalata is.

Kritikus, hogy a zsír kinyerése úgy történjen meg, hogy a zsírszövetek többsége épségben maradjon. Ezt követően a zsírt olyan állapotba hozzák, hogy alkalmas legyen a betöltésre.

Ezután elő kell készíteni a melleket. Itt a bőr alatti részeket kitágítják, így a zsírszöveteknek lesz helyük beültetésre.

Természetesen számolni kell valamennyi felépülési idővel is, de a barátnőm elmondta, hogy ez az időszak nem járt sok kellemetlenséggel a számára.

A vékony vagy sportos testalkatú lányoknak is érdemes felkeresni ezt a plasztikai sebészetet, hiszen ott a szilikon mell műtéteket is elvégzik, maximális profizmussal.

Én már nagyon várom, hogy végre személyesen is találkozhassak a doktor úrral.