Mostantól csak így fogok ajándékot venni

Elérkezett a hétvége, amit már régóta vártam. Nagy szükségem van egy kis kikapcsolódásra, hogy kiszakadjak a monoton hétköznapokból és tudjak egy kicsit magamra koncentrálni. Pár hete bukkantam rá a Két Lotti Panzióra, amibe első látásra beleszerettem. Foglaltam is egy szobát erre a hétvégére, ugyanis az elkövetkezendő hétvégék elég zsúfoltak lesznek. Hivatalos vagyok egy születésnapi partyra, aztán pedig családi összejövetelek is lesznek a hó végén.

A panzió valóban csodás volt, pont olya, amilyennek elképzeltem. Finomakat ettem, jókat aludtam, kellemesen ki tudtam kapcsolódni.

Egyik nap, miközben a teraszon olvasgattam, leült mellém egy pár, akiknek véletlen hallottam a beszélgetésüket. Egy bizonyos diszkont depó oldalt dicsértek nagyon. A férfi mutatott egy vezeték nélküli fülhallgatót, amit erről az oldalról vásárolt. Abban a pillanatban csapott belém villámsebességgel a felismerés, hogy nem vettem semmit a jövő heti szülinapi partyra, és már nem is lesz időm rá, mert dupla műszakban dolgozom a héten.

Előkaptam hát a telefonom és még ott rákerestem a diszkont depó weboldalra, amin elsőre nagyon megdöbbentem. Egy csomó kedvezmény, leárazás, akció volt amit megláttam. Na, gondoltam nem rossz oldal. A menüben megtaláltam a “szülinapi ajándék ötletek ” kategóriát, amire azonnal rá is klikkeltem. Rengeteg terméket láttam és csak pakoltam a kosaramba őket. A barátnőm, akinek a születésnapja lesz, nagyon figyel az egészségére és szeret sportolni is. Hamar megtaláltam a neki való ajándékot. Vettem neki az otthoni edzéshez fitness szalagot 5 féle erősségben. Akciós volt a termék, így nem keveset spóroltam rajta. Vettem még egy hét darabos multifunkciós erősítő szettet, amit biztosan imádni fog. Van benne ugrókötél, fekvőtámasz állvány, térdelő alátét, hasizom erősítő kerék, marokerősítő és erősítő szalag is. Rendeltem még egy jóga matracot is, amit tud kint és bent is használni, mert elég vastag anyagból készült.

diszkont

Végül rendeltem neki egy állítható magasságú step padot, amit a kardió edzésekhez tudom, hogy szokott használni az edzőteremben. Ezt nem hagyhattam ki, mert több, mint 30% kedvezményt kaptam rá. Egy kicsit még nekem is megjött a kedvem a testmozgáshoz a diszkont depó hatalmas kínálatától. Így végül rendeltem magamnak is egy felkarra csatolható vízálló telefontartót, ha elmegyek futni, akkor tudjam mérni a kilómétereket és tudjak zenét hallgatni közben.

Mire hazaértem meg is érkezett a rendelésem, aminek nagyon örültem. Ennél gyorsabban és egyszerűbben még sosem vásároltam ajándékot, sőt ilyen kedvező áron meg végképp nem. Biztos vagyok benne, hogy ezután is csak így fogok vásárolni. Kényelmes, gyors, egyszerű és még olcsó is a diszkont depó.