Egy panziót folyamatosan fejleszteni kell

Már régóta foglalkozunk szállásadással, egészen pontosan egy vidéki kis panziónk van, ám nagyon sokáig csak szállást biztosítottunk az itt megszállni kívánó turistáknak.
Ez remekül működött egy ideig, ám törtük az agyunkat, hogyan tudnánk fejleszteni a szolgáltatásunkon, és így jutott eszünkbe, hogy akár étkezési lehetőséget is biztosíthatnánk.

A családban senkinek nem volt ellenvetése az öletettel kapcsolatban, így neki is állatunk megvalósítani.
A feladat, ami rám hárult ebben a sztoriban, nem más volt, mint a szükséges eszközök beszerzése. Ehhez egyik ismerősöm segítségét kértem, aki már jó ideje egy kávézót üzemeltet nagy sikerrel.

Azt mondta nekem, hogy a legjobb és a legkönnyebb megoldás a gondomra nem más, mint az https://rdealer.hu/. Soha nem hallottam még róluk, ám rögtön láttam, hogy vendéglátáshoz szükséges professzionális gépeket forgalmaznak.

Az oldalunkon mindenféle eszköz megtalálható: fagylaltgépek, bár- és italkészítő kellékek és gépek, hűtők, fagyasztók, ipari mosogatógépek, de természetesen az ételkészítéshez nélkülözhetetlen eszközök is helyet kaptak a kínálatban. Nem is egy néhány éve fennálló cégről beszélünk, hanem már 2 évtizede végzik ezt a tevékenységet.
A megbízhatóságukról egyértelműen árulkodik az, hogy minden általuk kínált termékre garanciát vállalnak. Úgy bizony, még a használtakra is!

A cég egyaránt forgalmaz használt és új gépeket is. Bár mindkettő remek áron van, az a tény, hogy a használt gépeket is garanciával, megbízható forrásból lehet beszerezni, mindenképpen óriási segítség a kezdő vállalkozásoknak. Egyetlen gép sem a tíz-, húszezer forintos kategória, így jelentős összegeket lehet spórolni, hogyha egy jó minőségű használt gép mellett tesszük le a voksunkat.

A https://rdealer.hu/ oldalán megszámlálhatatlan eszközt találtam azok közül, ami nekem kellett. Tetszett, hogy külön kategóriába volt elhelyezve, így nem kellett végignéznem a számomra nem lényeges ajánlatokat is. Sőt, az adott kategórián belül is volt lehetőség a szűrésre, így ha kifejezetten tésztanyújtó gépet kerestem éppen, akkor volt lehetőségem csak azokra szűrni.
Az egyes termékek közötti választást a részletes leírások teszik könnyebbé.

Az https://rdealer.hu/ munkatársai nagyon kedvesek voltak, és bármilyen felmerülő kérdésemre szívesen válaszoltak. Ez nagy segítség volt számomra az indulásnál, ugyanis olyan dolgokra is felhívták a figyelmem, melyekre egyébként csak a tapasztalat útján jöhettem volna rá a gépeket illetően.

További nagy segítség volt, hogy tudtam beszélni velük a szállításról is. Mivel több gépet is vásárolni kellett, nem volt lehetőségem önállóan megoldani, és nem is bíznám rá bárkire a feladatot. Szerencsére ebben is segítő kezet nyújtottak.

Az https://rdealer.hu/ oldalon vásárolt gépek kiváló döntésnek bizonyultak. Megbízhatóak, és azt kell mondjam, kiváló ár-érték arányt képviselnek. Hibátlanul működnek, így biztos vagyok benne, hogyha további bővítésekre vagy gépcserére kerülne a sor, akkor is csak őket választanánk.