Romantikus kikapcsolódás a hegyek között

A férjemmel nehéz időszakon megyünk keresztül, mostanában nagy a stressz rajtunk, home office, itthon tanulás a gyerekekkel, a betegségek, a világjárvány, nagyon kivesz belőlünk minden energiát. Nem éreztük jól magunkat a bőrünkben, ezért úgy döntöttünk, hogy kitörünk ebből a letargiából és elmegyünk kikapcsolódni a hétvégén. Nem könnyű megszervezni egy ilyen elvonulást, a gyerekeket azonban a nagymamák vállalták, és találtunk egy olyan erdei szállást, amelyet csak nekünk adtak ki, így kettesben, teljes nyugalomban pihenhettünk az erdei kisházban, melynek teraszán jacuzzi biztosította a meleg perceket.

Nagyon készültem erre a két estére, mert tényleg a kikapcsolódás és a relaxáció volt fontos számunkra, így mindenfélét vittünk magunkkal, hogy ki se kelljen mozdulni a házból. A hangulat megteremtése érdekében beszereztem 100% tisztaságú illóolajokat és vittem magunkkal egy aroma diffúzort is, mellyel a mennyei illatokat tudom párologtatni a szálláson.

Akkurátusan végig olvastam a Humanity Áruház illóolaj szekciójában az egyes illóolajok jótékony hatásait, és végül a levendula olaj mellett döntöttem, mert amellett, hogy ez az én egyik kedvenc virágillatom, olyan jótékony hatásai vannak, amelyre nekünk most szükségünk van: feszültségoldó, nyugtató hatású, ellazítja az agysejteket. Bőrön alkalmazva sebgyógyító, antibakteriális hatással bír, a hajat és ápolja, egyszóval tökéletes választás. Megbízható forrásból szerzik be, Franciaországból importálják, ahol közvetlenül a levendulamezők szomszédságában hidegen sajtolják az olajat és onnan juttatják azt a boltok polcaira. Mivel 100%-os illóolaj, így nem tartalmaz káros anyagokat, hígítókat, adalékokat, alkoholt, színezéket vagy tartósítószert.

Sajnos mindent az utolsó percben kellett szerveznem, mert ennek a romantikus hétvégének a lehetősége hirtelen jött, így alig volt időm beszerezni a szükséges kellékeket, azonban a Humanity Webáruház 2 napos házhoz szállítást ajánlott, fel is hívtam őket, hogy konfirmáltassam, tényleg megérkezik-e a szállítmány hozzám, telefonban azt mondták, hogy amint megrendelem, ők feladják, másnap az enyém is lehet a csomag, így rendeltem pár hasznos dolgot, köztük a levendula illóolajat is: https://www.humanityaruhaz.hu/termek/levendula_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj.html

A csomagot a GLS szállította házhoz, de lehetőség lett volna Postapontra is kérni a csomagot vagy személyesen átvenni a boltban, de erre nekem nem volt időm, így a legkényelmesebb módot választottam. Az érintésmentesség kedvéért előre fizettem ki a csomagot bankkártyás fizetési lehetőséggel a weboldalon. Mindig izgulok, amikor webshopból rendelek, hogy tényleg megérkezik-e a rendelésem, de a Humanity Áruház oldalán annyi információt találtam a cégről, hogy biztos voltam benne, ez egy jól működő, aktív és korrekt webáruház.

Az ígéretükhöz híven másnap már a kezembe is kaptam a csomagot, melyben érkeztek még szappankészítéshez szükséges alapanyagok, masszázsolajhoz alap olajok, néhány vitamin és ásványi anyag. Szeretek nagyobb kiszerelésben vásárolni, mert úgy árban is jobban megéri, emellett kevesebb hulladékot termelek a csomagolás minimalizálása által.

A nyugtató, stresszoldó hétvégénk csodálatosan sikerült, 2 napig fürödtünk a levendula gyógyító és nyugtató gőzében, tényleg sikerült nem csinálnunk semmit, csak egymással törődtünk és átbeszéltük az elmúlt időszakot, megterveztük a következő hónapokat és megegyeztünk abban, hogy 3 havonta elvonulunk kettesben, hogy megőrizzük a tüzet a kapcsolatunkban.