Szállodai személyzeti pólót kap a család karácsonyra

Idén is hetekig törtem a fejem, kinek mit adhatok karácsonyra. Nem szeretem a sablonos megoldásokat. Az izgalmas, egyedi lehetőségek szerintem sokszorta jobbnak bizonyulnak mindig, és különben is, szeretem, ha emlékezetes pillanatokat okozhatok az ajándékozással.

November elején még volt lehetőségem egy hétvégi kikapcsolódásra a párommal az egyik közeli szállodában. Visszatérő vendégek vagyunk a remek szolgáltatásnak köszönhetően, így már a személyzet néhány tagjával is volt alkalmunk megismerkedni.

Egyik este lementünk bowlingozni. Korábban nem tűnt fel, de most valamiért szemet szúrt: micsoda egyedi módon kialakított pólóban vannak itt a dolgozók! Elkezdtek forogni a fogaskerekek: mi miért nem adunk valami egyedi, humoros pólót a családtagoknak?

A barátságos viszony jól jött, ugyanis az egyik dolgozó így elárulta, hol készíttették az egyenpólókat. Átnyújtott egy kis kártyát, melyen az állt, hogy “LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop”, és mellete a bolt webcíme.
Gyorsan beírtam a böngészőm keresősávjába, és máris nekiláttam nézelődni. Hát, ilyen webáruházat még nem láttam! Végre egy olyan bolt, ahol nem unalmas, átlagos dolgok közül lehet válogatni!

A kínálat hatalmas. Természetesen egyedi kéréseket is tudnak teljesíteni, de annyi jópofa ötlet van már alapból a különböző kategóriákban, hogy bőven talál megfelelőt az ember, ha akar.
Pólók mellett pulóvereket, szájmaszkokat és bögréket is lehet rendelni tőlük.

Mivel én a családomnak kerestem ajándékot, a megszámlálhatatlan kategória közül a “család” fülecskére kattintottam. Ezen belül is több lehetőségem volt: létezik külön anyukáknak, apukáknak, vagy nagyszülőknek készített ruhadarab. A feliratokon nagyon jókat mosolyogtam. Vannak olyanok is, amik kifejezetten humorra alapozva készültek, ám egészen szép üzeneteket tartalmazó felsőket is találtam. Itt biztosan mindenkinek találok majd megfelelőt!

A színekből is széles választék állt rendelkezésemre. Ez azért volt jó pont, mert nem akartam, hogy egy sima, minőségtelen anyagú, könnyen nyúló felsőre legyen valami rányomtatva, mert akkor nem menő lenne, hanem a gyermekkorom rettenetes tesióráit idéző szörnyedvény. Olyat márpedig nem adunk karácsonyra, ez nem is kérdés.

A képeken láttam, hogy nem csak az alapszínből lehet jót találni, hanem itt valóban jó minőségű anyagokkal dolgoznak, továbbá férfi-női szabású pólók is vannak, nem egy kaptafára készül az összes.

Miután bepakoltam a kosárba a megfelelő termékeket, gyorsan leadtam a rendelést. A felület könnyen kezelhető volt számomra, pedig én nem kedvelem az internetes vásárlást, gyakran felidegesít egy nem felhasználóbarát oldal.
Az oldalon láttam, hogy a közelgő ünnepek miatt megnőhet a szállítási idő, de úgy voltam vele, hogy mivel bőven időben rendelem, nem lehet gond.

A megérzésem helyes volt: nem kellett 2 munkanapnál többet várnom, már meg is érkezett a várva várt csomag! A futár készséges volt, az érkező áru pedig remek. Nagyon jó minőségben készültek el a pólók, simán lehet őket hordani a hétköznapokban is. Meg nem mondanám, hogy nem valamelyik nagy divatcég ruhái ezek. (Vagyis de, megmondanám, de csakis a különleges felirat miatt!)

Nagyon elégedett voltam a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshoppal, így írtam is az oldalukra egy pozitív értékelést. Láttam, nem én voltam az első, aki így tett, és nem is véletlenül.

Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is fogok tőlük rendelni, hogyha olyan alkalomra kerül a sor. Sőt, lehet, még magamnak is veszek majd valamit!
A családom arcára pedig már nagyon kíváncsi vagyok. Remélem fülig ér majd a szájuk, amikor meglátják ezt a különleges ajándékot. Továbbá, remélem akkor is nevetnek majd, amikor a csomag kibontása előtt közlöm, hogy bizony olyan póló lesz benne, mint amilyet a szállodai személyzet hord. Majd utólag elmesélem nekik a sztorit, ha megvolt a nevetés!