Ami valakinek nehézség, másnak lehetőség

Nincs a világnak mostanában igazsága – érezhetik sokan, amikor az egyik gazdasági válságot egy másik követi. A járvány alatt sokat volt zárva a kistelepülésünk egyetlen (egyébként kifejezetten népszerű) panziója, most pedig jönnek azok a kérdések, hogy hogyan fognak ennyit fűteni, a reggelihez, vacsorához ennyiszer főzni? Lehet, hogy megint be kell zárjanak?

Az ő nehézségükben nekünk úgy nyílt meg egy apró lehetőség, hogy közben rajtuk segítünk! A feleségem varrónő, és olcsón megvarrja nekik az új párnahuzatokat, ágyneműket, függönyt, abroszt, mindenfélét. Pláne, hogy vannak itthon anyagtaralékaink is, de ahhoz, hogy technikával is bírjuk a dolgot, nekünk is kellett egy profi partner: Varrógépguru.hu. A panzió egyik leghasznosabb partnere mi lettünk (pontosabban a feleségem), a miénk pedig tehát ők, a Varrógépguru! Pontosabban a Jack – Varrógépguru-s beszerzéssel. A Jack a világ (sok szempontból) elsőszámú varrógépgyártója. És a Varrógépgurutól sok dolog beszerezhető ezekhez az eszközökhöz, eleve többféle Jack varrógépet árulnak, és javítanak is ilyeneket. Természetesen nem csak a panzió számára varr a feleségem, de mint egy kisüzem, pont olyan stabilak vagyunk tényleg így!

Jack – Varrógépguru és TRA6 Ipari vasalóasztal. Mert a felsorolás ráadásul így teljes, ha a vasalóasztalt is említem. Olyan idő is volt, hogy vasalást is vállaltunk, amikor a szokottnál éppen nagyobb forgalmat tudott bonyolítani a panzió és jöttek-mentek a vendégek. A profi munkához márpedig sok profi eszköz kell! A Varrógépguru meg aztán mindenben utazik, tehát üzemi, varrodai széket is lehet tőlük venni például, vasalóasztalból van TRA5-ös és TRA6-os is, na meg aztán vannak olyan kategóriák is, mint fúró jelölők, véglevágók, stb. Épp olvasgatom ezeket, én személy szerint azt sem tudom, egyik-másik pontosan mit takar, de nem vagyok meglepve, hogy a nejem számára ez a legnagyobb és legajánlottabb ellátó kereskedés, a varrás széles dimenziójában.

Amit utóbb soroltam, már a szabászathoz tartozik egyébként, mert, mint írtam, nem csak a varrógépekre koncentrálnak, hanem kivétel nélkül minden olyasmire, ami kapcsolódhat hozzá. Na, de a Jack varrógépek: mondtam már, hogy a legtöbb varrógépet ők gyártják szinte mindenhol a világon. Mindenféle és fajta igényre figyelnek, és minden ilyet ki is elégítenek. Bármely termékükre jellemző, hogy kategóriájában jó minőséget képvisel, mégsem nagyon drága a többihez képest. Igaz ez a Varrógépguru által forgalmazott Jackekre is! Tűtolásos gyorsvarrógép, ipari gyorsvarrógép, ötszálas interlock, programozható profi eszközök… Ámulok és bámulok még mindig, pedig kiveszem a részem jócskán a munkában való segítésből. De még mindig meglep néha, milyen terjedelmes lehetne azoknak a dolgoknak a felsorolása, amit egy ilyen gyártó nyújtani tud.

Profi kollégával dolgoznak együtt a feleségem szerint, aki már több szakmatársa régi varrógépét megjavította. Azokat a gépeket is, amiknek személy szerint a tulajdonosok nem hittek egyáltalán a helyrepofozhatóságában. Tehát ez egy ilyen “minden az egyben” kereskedés. Szervizt is integrálva magába. A weboldaluk pedig modern, csoda dolog igazán. Online chatelés útján vehetik fel velük a kapcsolatot az érdeklődők, 50.000 forint felett ingyen szállítanak, ha rendelünk valamit (márpedig ezen területen ugyebár azért értékesebb dolgok vannak), és lehet náluk online fizetni. Brother, Janome, Singer, Siruba, Jack – Varrógépgurus beszerzéssel és garanciával, mindenkinek! Javítás esetén pedig alaposság és szakértelem. Őket ajánljuk, ha valaki más is a feleségem szakmatársa lenne, de még nem hallott eddig róluk…