Netről rendeltünk patront a szállodai voucher kinyomtatásához

A legjobb kikapcsolódás, hogyha eltölt az ember egy hétvégét egy csendes, kényelmes szállodában. Nincs ember, aki ne élvezné ezt a programot, ám valljuk be, nem egy olcsó hobbi az utazás. Én az árak mérséklése érdekében gyakran használok különböző kuponokat, melyekkel kedvezményes áron juthatok hozzá 1-1 pihenős hétvégéhez.

Nem volt ez másképp a legutóbbi alkalommal sem. Remek akciót fogtam ki, és a készülődésben a kedvezmény érvényesítéséhez vouchert is ki akartam nyomtatni. Szó szerint csak akartam, mert ekkor vettem észre, hogy kifogyott a patron. Egy rövid időre kétségbe estem, ugyanis a közelben sehol nem lehet a készülékembe kapni tintapatront.

Idegességemben rögtön felhívtam a kedvesem, aki megnyugtatott, hogy ő tudja a megoldást. Ugyan a munkájában nem volt túl sok ideje arra, hogy csevegjünk, de gyorsan átküldött egy linket: https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron
Az oldalon már rögtön a mi nyomtatónkba illő patronok voltak kilistázva. Nekem mindössze annyi volt a dolgom, hogy kikeressem a mi nyomtatónk típusát, és máris láttam, milyen patronok elérhetőek.

Szerencsére volt készleten olyan, amilyen nekünk kellett. Ha már patront veszünk, akkor színeset szoktunk, mert sokszor van szükség arra is. Bankkártyával fizettem az egyszerűség kedvéért. A fizetés biztonságos módon, a Barion rendszerén keresztül zajlik, amit már ismertem. Nem mindenhol adom meg szívesen a kártyám adatait, de itt nem volt vele gond.
Megrendelés után a visszaigazoló e-mail azonnal meg is érkezett. Igazából nagyon izgultam a kiszállítást illetően, mert már kevés idő volt az utazásig, így felhívtam az ügyfélszolgálatot.

A hívásomat készségesen fogadták. Nagyon segítőkészek voltak, és megnyugtattak, hogy mivel raktáron van a patron, és időben leadtam a rendelést, megtesznek mindent, hogy a lehető leghamarabb nálunk legyen a csomag. 1-2 munkanapon belül ki fogják szállítani.

Reméltem, hogy inkább 1 munkanap lesz, mint 2, és nem az utazás reggelén kell majd kapkodnunk.
Másnap reggel jött is egy e-mail a futárszolgálattól: a mai napon kézbesítik a rendelésem!

Így is történt: a futár nem sokkal később meg is érkezett, a párom pedig még aznap este beszerelte a nyomtatóba a patront. Ennek hála kényelmesen el tudtunk készülni, és aznap már csak az utazásra, pihenésre tudtunk koncentrálni.

Remek ölet volt a páromtól, hogy rendeljünk a nyomtatoalkatresz.hu-ról. El is mentettem magamnak a következő alkalomra a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron linket!