Letört kilincs javítása oxigén palackkal

Pár hónappal ezelőtt egy barátságos panzióban szálltunk meg a szüleimmel. Kedvesen fogadtak minket a recepción, majd a hölgy, aki felkísért minket elnézést kért, és elmondta ideiglenesen egy másik helységben fogunk tudni lepakolni, mert a nekünk szánt szobában reggel letört egy kilincs és a friss hegesztés után még ki kell szellőztetniük. Azt mondta azért húzódott el idáig a dolog, mert mint kiderült, a hegesztéshez a szerelőnek szüksége volt egy új oxigén palackra.

Megértjük, mondtuk, hisz biztos nem olyan könnyű beszerezni egyet, különösen a fővároson kívül.

Szerencsére a cég, akiktől a szerelő már többször is rendelt palackcserét hamar megoldja, kapott a szón a panziós hölgy.

Ez felkeltette az érdeklődésünket, ugyanis nemrégiben nekünk is szükségünk lett volna egy palack cserére és kis híján az egész napunk elment rá, hogy találjunk egy gázcseretelepet, ahol belátható időn belül és persze reális áron segíthettek volna a gondunkon.

Legközelebb mindenképpen ajánlom őket, felelte lelkesen a hölgy, miközben a telefonja képernyőjén már mutatta is az említett cég weboldalát, amely a következő volt: gazpalackfutar.com. A képernyőn pedig a következő felirat szerepelt: Oxigén palack töltés és csere ár | +36-20-5-222-777. Egyből az jutott eszembe, hogy ez mennyi jó már, hogy a telefonszám egyből látható, és nem kell keresgélni az oldalon, hogy vajon, hol lehetnek az elérhetőségek?!

Náluk csak egy telefonba kerül és máris állnak a rendelkezésükre, mondta. Önöknek csak arra kell ügyelni, hogy a megfelelő méretű oxigén palackot válasszák, minden mást rájuk lehet bízni. De egyébként, van egy olyan űrlap is az oldalon, amivel visszahívást lehet kérni: itt meg kell adni pár adatot és amint tudnak, fel is keresnek minket.

Sajnos a legutóbb az is probléma volt, hogy várni kellett a nővéremre, hogy el tudjuk hozni a palackot. Jól látom, hogy Sződligetre is szállít a cég?  – kérdeztem meglepetten.

Igen, a cég közel negyven városba vállal szállítást, és – ami a legjobb, – hogy pár óra alatt meg lehet az egész, – felelte.

Ez valóban jól hangzik. És az áraik sem tűnnek vészesnek, feleltem még mindig a gazpalackfutar.com/oxigen-palack oldalát böngészve.

Így van, ráadásul nálunk nagy jelentőséget kap a biztonság is. Ha érdekli a téma bővebben, olvassa el mit írnak erről a blogukon, javasolta a hölgy. És mint látják, elég hamar végeztek is, mert már a hegesztéssel is megvagyunk. Hálát adok, hogy rátaláltunk anno erre a cégre, mert ha ők nincsenek talán még most is sorban állnánk egy gáztelepen. Főszezonban ez meglehetősen kellemetlen volna, hisz a vendégeinket is meg kellene várakoztatnunk, egy egyszerű kilincs miatt.

És más típusú palackokat is forgalmaz a cég? – érdeklődöm. – A legutóbb a tűzhelyünket nem tudtuk használni két napig gázpalack hiányában.

Természetesen. Hélium-, argon-, nitrogén-, és sok más palackot is rendelhet tőlük az ember. A szerelő azt mondta az acetilén palackot is tőlük szokta rendelni.

Mindenképpen megjegyzem, még jól jöhet. Arról esetleg tud valamit, hogy egyszerű háztartásba is lehet e tőlük rendelni?

Igen. Az oldalon leírják, hogy egyéni műhelyekbe és vállalatokhoz is egyaránt szállítanak.

És valóban ilyen pontosak, mint az oldaluk hirdeti? – kérdeztem kétkedve, elvégre biztos sok a megrendelő. Az oldalukon azt írják, hogy akár heti százat is kiszállítanak.

Igen, szerencsére két órán belül megérkeztek. Azt hiszem a legjobb az egészben a gyorsaság és a biztonságos eljárás.

Megköszöntük az információt, amely valóban hasznosnak bizonyult. Biztos, ami biztos elmentettem az oldalt a saját telefonomon is, méghozzá pontosan így: Oxigén palack töltés és csere ár | +36-20-5-222-777.