A szálló tulajdonosa mesélt az online marketingről

A férjemmel múlt hétvégén végre el tudtunk menni a régóta várt hétvégi kiruccanásunkra, hogy kipihenjük az elmúlt év fáradalmait. Egy csinos és jól felszerelt panzióban szálltunk meg, ahol is a tulajdonossal volt egy nagyon érdekes és informatív beszélgetésünk az online marketingről.

Hogy jön a pihenéshez az online marketing? Jogos kérdés, de van rá magyarázat. Úgy kezdődött, hogy a tulaj eldicsekedett nekünk azzal, hogy a panziója az utóbbi időben rendkívül sikeres. Tény és való, hogy mi is hamar rátaláltunk, amikor a neten keresgéltünk, és meg is győzött minket a profi és ízléses weboldal segítségével. A férjem, akinek szintén vállalkozása van, elkezdte faggatni a sikere titkáról, és ez vezetett a hosszas beszélgetésünkhöz, aminek tárgya a Keresőben Első néven futó, online marketinggel foglalkozó cég volt.

Keresőben Első

A fiatal tulajdonos nem győzte dicsérni őket: állítása szerint a forgalma azóta növekedett meg, amióta a Keresőben Első SEO tevékenysége a Google keresőfelületének első néhány találati helyére hozta őket több releváns kulcsszóra is. Ez nekem először nem sokat mondott, de a férjem szeme rögtön felcsillant. Nemsokára én is okosabb lettem, mert megtudtam, hogy a SEO keresőoptimalizálást jelent, és ez abban segít, hogy az ügyfelek könnyebben megtalálják a te vállalkozásod weboldalát a temérdek konkurens oldal között. Nem tudtam, hogy ilyenre lehetőség van, úgyhogy meglepett a dolog, de úgy tűnt, hogy a férjemet is. Nem is gondoltuk volna, hogy a jól felépített online jelenlét ennyit számít abban, hogy több ügyfelünk, ezáltal pedig több bevételünk legyen.

Úgy tűnik, hogy hamarosan a férjem is ki fogja próbálni a Keresőben Első szolgáltatását.