A hajszárító, ami minden utamra elkísért

Tudod, mennyi mindenre jó egy hajszárító? Én bárhova is utazom, hajszárítót mindig viszek magammal. Nem azért, mert minden nap hajat mosok, hanem mert van, hogy kevés ruha van nálam, mert valamelyiket összekoszolom, vagy mert nincsenek rendesen kivasalva, esetleg megázom az esőben, és tényleg hajat kell szárítanom. De volt már, hogy a beázott cipőmet szárítottam vele.

hajszárító
hajszárító

Elég sok minden van, amire jó egy hajszárító, éppen ezért sosem hagyom otthon, amikor utazni megyek.

Viszont sajnos semmi sem tart örökké és a kedvenc, utazós hajszárítóm az egyik alkalommal, mikor tényleg csak hajat szárítottam vele, beadta a kulcsot és nem kapcsolt be többet, pedig sok hosszú évet magammal cipeltem mindenhova.

A legtöbb szállodában nincsen hajszárító, vagy külön kérni kell, és én ragaszkodtam a sajátomhoz. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor kérnem kellett egyet a recepción.

Természetesen nem volt valami jó, de nem volt más választásom, kénytelen voltam használni.

Mikor hazaértem az első dolgom az volt, hogy egy hasonlóan jó, apró, szállítható hajszárítót keressek. Azért szeretem a kis hajszárítókat, mert könnyen elférnek mindenhol, és mivel nekem viszonylag rövid a hajam, bőven elég egy kisebb darab is.

Mivel igazán jó hajszárítót szerettem volna és olcsón, a bestmarkt.hu oldalról rendeltem. Itt már 3000 Ft körüli összegtől vannak hajszárítók, és biztos voltam benne, hogy mint mindenből, hajszárítóból is meg fogom találni itt a tökéleteset.

Egy jó ideje nem vásároltam innen, mert nem volt szükségem nagyon semmire. Régen, mikor a konyhámat rendeztem be, akkor nagyon sok mindent vettem innen, a legtöbb konyhai eszközöm mind innen származik.

Ezért is döntöttem úgy, hogy megint innen rendelek, hiszen a konyhai gépeim azóta is remekül működnek és amúgy is megbízom ebben az oldalban.

Nagyjából 220 különböző hajszárítót lehet kapni az oldalon, ami rengeteg. Ennyit meg sem lehet rendesen nézni, ezért jó, hogy rengeteg szűrő funkciót is be lehet kapcsolni. Elsőnek egy maximum árat állítottam be, majd elkezdtem sorban az összes többi szűrési lehetőségen végigmenni.

Beállítottam mindent, amit csak ajánlott az oldal, majd ár szerint növekvő sorrendbe állítottam a termékeket, hogy elsőként a legkedvezőbb árú termékeket lássam, majd utána a többit.

Így elég gyorsan sikerült egy majdnem ugyanolyan hajszárítót venni, mint amilyen a kedvenc hajszárítóm volt.

Kellően kicsi, de nagy a teljesítménye, szóval el fog férni akár egy kézitáskában is, de nem fog egy örökkévalóságig tartani a hajszárítás sem.

Mivel nincs messze tőlem az üzletük, úgy döntöttem, hogy a szaküzletben fogom átvenni a terméket, akkor nem kell izgulnom, hogy vajon akkor jön-e a futár, mikor otthon vagyok, vagy akkor, amikor nem.

Nekem a személyes átvétel mindig kényelmesebb volt, ezért ezt a hajszárítót is így fogom majd átvenni. alig várom, hogy megkapjam az értesítést és érte tudjak menni!