Hogyan jussunk hozzá álmaink túrabakancsához érzékeny női lábakkal?

Itt a kirándulóké a világ!

Panziónk környéke számtalan kirándulási célpontot tartogat a túrázás rajongói számára.

Veszprém határain belül

Városunk legfőbb látványossága a Várnegyed, mely a Várhegyen terül el. Ez a városrész arról híres, hogy az ország egyik legnagyszerűbben megépített barokk negyedét rejti. Jó néhány művészeti és történelmi emléket találunk itt, emellett a családoknak az egyik legjobban felszerelt vidéki állatkert kedveskedik.

A Bakony titkai

Veszprém városát egy végeláthatatlan erdőterülettel színesített hegység, a Bakony öleli körül.  A Bakony gazdag természeti látnivalókban csakúgy, mint történelmi emlékekben.  Szívében találjuk Zircet, benne Magyarország legrégebbi apátságával, csodásan renovált templomával és egy olyan könyvtárral, mely műemlékként az egész országban egyedülálló.

A vidék végvárakat is kínál a túrázók számára úti célként, mint például Szarvaskő várát Döbröntén, a Kinizsi-várat Nagyvázsonyban, a csodálatos elhelyezkedésű cseszneki várat és Várpalotán a gyönyörűen rendbe hozott Thury-várat. Unikumként sorolhatjuk ide a Somló tanúhegy csúcsán megmaradt várromot. Ez alatt terül el az ország legapróbb, mégis kifejezetten értékes történelmi borvidéke. 

A vidék népszerű kirándulóhelyei hívogatóan várják a bakancsos turistákat, akik akár kisgyermekes családként is találnak megfelelő célpontokat. Ilyen például a könnyen járható Gaja-szurdok. A bevállalósabb túrázóknak ajánlható a Cuha patak kalandos völgye vagy a hegység legmagasabb csúcsa, a Kőris-hegy. A Római fürdő és a Bakony talán legfontosabb kirándulóhelye, Bakonybél, szintén kihagyhatatlan. A Pannon Csillagda pedig a tudományok iránt érdeklődők számára jelent valóságos zarándokhelyet igény szerint akár egy egész napos program keretein belül. Akár a világűrt is felfedezhetjük itt!

Kifejezetten ritkaságszámba menő különlegességeket is tartogat számunkra ez a régió. Országosan egyedülálló látnivaló az őskarszt Úrkúton, a szélmalmok Tésen, valamint az ősfenyves Fenyőfőn.

Egyházi látványosságok

Az egyházi emlékek közül ki tudjuk emelni a gyönyörű bakonybéli Szent Kút Kápolnát, és a Magyarpolányon felépített Kálvária is említésre méltó. A pannonhalmi bencés apátság épületkomplexumát pedig nagyszerű építészeti és művészeti értéke miatt helyezték az UNESCO védelme alá.

Herend – a kézművesség fellegvára

A környéknek világszínvonalon is legismertebb látványossága a Herendi Porcelánmanufaktúra. Ez az egész világon a legnagyobb olyan porcelángyár, ahol a mai napig kézzel készítik a termékeket. A mellette létrehozott Porcelániumban megismerkedhetünk a porcelánkészítés világával egy korszerű látogatóközpontban.

Már csak a megfelelő lábbeli hiányzik!

Ahogy láthatjuk, akár többhetes üdülésre is elegendő idegenforgalmi és turisztikai célpont várja a panzió vendégeit. Hogy töretlen lendülettel, egyiket a másik után sorra is tudjuk venni, a fizikai felkészültség mellett kulcsfontosságú a tökéletes túrabakancs. Különösen az érzékenyebb bőrű és csontozatú női túrázók számára életbevágó egy jó lábbeli kiválasztása, főként intenzív használatra.

cipomarket.hu/noi/bakancs

Milyen is az ideális túrabakacs? Jó szívvel tudjuk ajánlani a rendkívül széles választékot kínáló cipomarket.hu/noi/bakancs weboldalt, ahol mindenféle típus közül tudunk válogatni, teljes méretskálában. Természetesen az itt említett felfedezések céljára nem egy divatos és elegáns bakancs lesz a megfelelő. Inkább a kényelmes, kifejezetten kirándulásra, hosszan tartó gyaloglásra, hegymászásra tervezett fazonok alkalmasak. Sokat számít a vízlepergető réteg, mellyel számos darabot elláttak. Minden gyártónak saját fejlesztésű textúrái állnak rendelkezésre, mellyel a vízvédelmet megoldja. Szintén nagy jelentőséggel bír a csúszásmentes talp. Ennek segítségével nedves időben sem akadály egy meredek, sziklás vagy köves terepen elérhető hegycsúcs meghódítása sem. A tempósabb gyaloglást kényelmesebbé és egészségügyi szempontból kockázatmentessé teszik a rázkódást elnyelő sarokbetétek. Ezek használatával a bakancs segít a gerincet kímélni a hosszan tartó gyaloglás, megerőltető lépések vagy ugrások során. A bőr felsőrész biztosítja a szükséges szellőzést és tartósságot. Ez alapvető követelmény a túrabakancsok körében.

Miért járunk jól a cipomarket.hu/noi/bakancs weboldalon tett megrendeléssel?

A cipomarket.hu webáruház arra törekszik, hogy a vásárlói számára a lehető legszélesebb kínálatot nyújtsa. Így jó eséllyel hosszadalmas, nem hatékony keresgélés helyett egyből megtaláljuk az elképzelésünk szerinti lábbelit. Természetesen garantálják, hogy a választékban kizárólag valódi márkatermékekkel találkozzunk. Nem kell félnünk attól, hogy egy hamisítvány kerülhet a kezünk közé, mint egy bizonytalan hitelességű boltban.

Vásárlás regisztráció nélkül

Ha fel akarjuk gyorsítani a folyamatot, akár regisztráció nélkül is vásárolhatunk. Ha viszont annyira meggyőzött minket a bőséges áruválaszték, hogy már előre tudjuk, újra fogunk itt vásárolni, érdemes az egyszerű regisztráció mellett döntenünk. Ennek biztonságát a megerősítést kérő e-mail garantálja. Ezután már könnyedén be tudunk később is jelentkezni, hogy ne kelljen az adatok bevitelével vesződnünk. Ha pedig adott esetben elfelejtjük jelszavunkat, bármikor kreálhatunk újat, hiszen a rendszer az e-mail címünkre azonnal küld egy ideiglenes verziót.

Kedvező házhozszállítási díj

A választott lábbeli árához csupán egy minimális többletköltséget számolva máris egyenesen a kezünkbe kaphatjuk álmaink túrabakancsát, cipőjét, szandálját vagy épp papucsát. Az egész ország területére egységesen csak 1000 forintunkba fog kerülni ez a kényelmi szolgáltatás.

Egyszerű elállás

Ha bármilyen okból meggondoljuk magunkat, és vissza szeretnénk mondani a megrendelést, könnyen megtehetjük. Sőt, mindaddig nem is terhel minket semmilyen anyagi vagy jogi következmény, amíg a szóban forgó terméket nem adták át a futárszolgálatnak. Egészen eddig a pillanatig írásban, egy lényegre törő e-mailben magyarázkodás nélkül, díjmentesen törölhetjük az aktuális megrendelést.

Csere-bere szabadon

Még a legkörültekintőbb online válogatás során is megeshet, hogy a választott és megrendelt bakancs mérete nem megfelelő. Ilyen esetre is vásárló-barát megoldással készült a cipomarket.hu. Előzetesen csak le kell fotózni a cserélni kívánt terméket, hogy kiderülhessen: a lábbelit még nem használtuk ténylegesen, csak a próba erejéig. Ezután a csereként választott termék átvételével egy időben kell a visszaküldendő bakancsot átadni a futárnak. Így viszonylag gazdaságosan megoldhatjuk a méretcserét. Ha pedig nem találunk megfelelő cserét sem az adott fazon méretválasztékából, sem pedig a többi termék közül, akkor a bakancs visszaküldése után néhány napon belül viszontláthatjuk a bankszámlánkon a vásárolt termék árát. Egyedül arra kell figyelnünk, hogy a terméket a saját dobozába csomagoljuk a visszaküldéskor.

Természetesen bármilyen hiba előfordulása esetén előzetes fotózást követően a visszaküldés költségét a cipomarket.hu webshop állja. Ezzel a joggal persze csak használatlan termék esetében élhetünk, és a fotókon látszania is kell ennek.

Személyes átvétellel is vásárolhatunk!

Ha olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a három átvételi pont valamelyikének közelében lakunk, választhatunk személyes átvételt is. Váci, esztergomi és győri vásárlóink számára áll rendelkezésre ilyen lehetőség, így plusz költségek nélkül vehetjük kézhez a megálmodott lábbelit.

Egészségpénztári tagok előnyben!

Bár technikai okokból az egészségpénztári kártyákkal való fizetés nem megoldott, az utólagos elszámolásnak semmi akadálya. Csupán arra van szükség, hogy a megrendeléskor a számlázási adatoknál pontosan tüntessük fel a számlázási címet a tagsági azonosítóval együtt. Így könnyen elszámolhatjuk azokat a termékeket, melyeket az egészségpénztárunk lehetővé tesz.

Cipomarket.hu: honnan máshonnan?

A weboldal precízen eligazít bennünket a megrendelés menetéről. Ha mégis elbizonytalanodunk, vagy pedig a termékekkel kapcsolatosan merül fel kérdésünk, ajánlott e-mailben jelentkeznünk. Így ugyanis nem kell hosszasabban várakoznunk a telefonvonalak esetleges terheltsége miatt, és az e-mailes válaszra is gyorsan, legfeljebb 24 órán belül számíthatunk.

Mindezen előnyök tehát egyértelműen azt bizonyítják, hogy a Bakony bebarangolásához a cipomarket.hu/noi/bakancs weboldalon találhatunk ideális társat. Egy tartós, minőségi túrabakancs személyében.