Az autós nyaralások után vágyakoztam a tél közepén

Bár még nagyon messze a nyár, és a turizmus is ki van lőve egyelőre ebben a járványos időszakban, én mégis már a nyarat tervezgetem, és az utazásokat. Pár nappal ezelőtt jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha itt lenne már a meleg és a szabadság, és szokásunkhoz híven mehetnénk az Adriára autóval. Minden évben megtesszük ezt a kb. 8-9 órás autós utat, hogy a kedvenc üdülőhelyünkön, a már jól bevált szállodánkban szállhassunk meg Horvátországban. De télen is szoktunk ám kocsikázni, szintén a szomszédba, Ausztriába. Az előző évben éppen valahogy ilyen idő tájt voltunk Tirolban síelni. Ebben az évben ez is elmarad, pedig itt is van már egy kedves kis osztrák panzió, ahova szívesen járunk vissza.

Eszembe jutott az is, hogy az ilyen hosszabb kocsikázások előtt a párom azért mindig leellenőrzi az autó állapotát, és ha kell, ki is pofozza kicsit. Tavaly például olajcserét végzett a nyaralás előtt. Ehhez a motorolajat a https://www.olajwebshop.hu oldalról szokta megrendelni. Ez a szuper webshop dúskál a több száz remek minőségű márkás motorolajban, és nem csak személygépkocsikhoz. Az olajok mellett a https://www.olajwebshop.hu-n találhatunk még adalékokat, tisztítószereket, egyéb kenőanyagokat és autós kiegészítőket is, mint illatosítókat, autó takarókat és elsősegély dobozt.

Ezeket a rendeléseket általában a párom intézi, de néha én is szét szoktam nézni a webshopon, ha az én kocsimhoz kellene valami. A rendeléseket végül a férjem adatlapján keresztül szoktuk leadni, így egyben tudjuk követni a rendeléseinket. De a https://www.olajwebshop.hu oldal lehetővé teszi a regisztráció nélküli rendelésleadást is. Ez azoknak lehet nagyon kézenfekvő, akik csak gyorsan szeretnének leadni egyszeri rendelést. Bár szerintem aki egyszer már megtapasztalta, hogy milyen jók a https://www.olajwebshop.hu szolgáltatásai, az a későbbiekben is fog még tőlük rendelni.

Eddig soha nem tapasztaltunk semmilyen fennakadást sem az olajwebshopos rendeléseinkkel kapcsolatban, pedig már a házhoz szállítást és a személyes átvételt is kipróbáltuk. A személyes átvétel Budapesten lehetséges, a 4 üzletük valamelyikében. Ez azt jelenti, hogy mire beérsz az üzletbe, már ott vár majd téged összekészítve a rendelésed. Nem kell külön időt pazarolni a válogatásra és a keresgélésre. De ha egyik üzletük sem esik útba, akkor még mindig ott a házhoz szállítás, vagy a csomagautomatás, vagy Pick Pack Pontos átvétel is. Mi általában akkor szoktuk kérni a házhoz szállítást, ha nagyobb értékben rendelünk tőlük. 20.000 forint feletti rendelés esetén ugyanis már ingyenes kiszállítják nekünk a csomagunkat! De ha kisebb értékű a rendelés, a kiszállítási költség akkor sem haladja meg az 1490 forintot. Ez nagyon kedvezően hangzik, nem?

Mint már mondtam is, mi még ne tapasztaltunk semmilyen problémát a rendeléseinkkel kapcsolatban. De bármikor hiba csúszhat a gépezetbe, hiszen mind emberek vagyunk. Az ilyen esetekben emailben és telefonon keresztül is érdeklődhetünk náluk a rendelés állapotáról. A kiszállítás vagy átvétel időpontjáról egyébként mindig küldenek előre értesítőt emailben. Így legalább nem fog váratlanul kopogni az ajtón a futár a motorolajjal.

Nem véletlen, hogy az ismerőseinknek is őket szoktuk ajánlani, mert eddig tökéletesen meg voltunk elégedve velük. Ha valakinek az én áradozásom sem lenne elég, az nézzen fel a weboldalukra. Rengeteg vásárló hagyott már az oldalukon pozitív értékeléseket, és elégedettségükről számoltak be. Ha te is szeretsz autóval utazni a nyaralásokra, akkor jó szívvel ajánlom neked az olajwebshopot! Nem fogod megbánni, ha tőlük rendelsz.