Csőtörés volt az egyik pesti barátnőmnél

A múltkor, fel kellett mennem a nagyvárosba, jelesül Budapestre, mert a munkahelyem egy továbbképzésre küldött, és bár biztosítottak volna szállást, az egyik fővárosi barátnőm felajánlotta, hogy töltsem nála ezt az időszakot, úgyis olyan ritkán találkozunk.

5 napról volt szó, úgyhogy már nagyon vártam, mert Krisztivel volt mi bepótolnunk. Már épp odaértem hozzá, és emeltem volna a kezem, hogy kopogjak, amikor hangos szentségelést hallottam kiszűrődni tőle. Végül úgy döntöttem, csak jelzem, hogy itt vagyok, hátha tudok neki segíteni, ha pedig nem, akkor együtt szentségelünk tovább.

Kiderült, hogy eldugult a WC-je és éppenséggel már csak pár centi hiányzott ahhoz, hogy teljesen elborítsa az egész fürdőszobát, úgyhogy teljesen megértettem az aggodalmát. Aztán hirtelen eszembe jutott, hogy pont egy hasonló sztorit hallgattam a metrón, ahol az említett delikvens csak ennyit írt be a Google keresőbe: SOS vízszerelés Budapesten és rögtön az első találat megoldotta minden problémáját.

Azt mondjuk nem tudom, hogy a metrós néninek milyen cég segített, de az biztos, hogy hasznos füles volt tőle, mert mi a vizszereles.net oldalán kötöttünk ki, aki szinte a csodával határos módon azonnal a segítségünkre siettek.

Alapvetően ez a cég egy Pest megyében működő, vízszereléssel és még sok egyéb mással foglalkozó cég, szóval ha csőtörés van nálad, vagy duguláselhárításra van szükséged, akkor is nyugodtan hívhatod őket, de még a csatronakamerázás és a fűtésszerelés sem okoz nekik gondot.

Onnan tudtuk, hogy ők lesznek a mi embereink, hogy az oldalukon nagy betűkkel hirdetik, hogy SOS esetén, akár 1 órán belül kiérkeznek. És mivel ez volt a legjobb ajánlat, amit ott nagy hirtelenjében találunk, úgy gondoltuk egy próbát megér. Végül tényleg kiérkeztek 1 órán belül és a szakember hihetetlen profizmussal végezte a munkáját. Ami még nagyon szimpatikus volt, hogy a legtöbb ilyen szakemberrel ellentétben itt kaptunk számlát az elvégzett munkáról, mégpedig olyat, amit a biztosító is elfogad.

Alapvetően aztán nem is csodálkoztam, ezen a nagy profizmuson, hiszen amíg tartott a szerelés, elolvastam a főoldalukat, ahonnan azt is megtudtam, hogy több mint 30 éve vannak a szakmában, így bőven volt idejük tapasztalatot szerezni. Ami pedig csak tovább tudja emelni a színvonalat, hogy az itt dolgozók, nem hobbi szerelők, hanem mindenki megfelelő szakmai képesítéssel és papírral rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy minőségi munkavégzéssel lesz dolgod.

Ami még nagyon tetszett az egészben, hogy az oldal nagyon informatív volt mindegyik szerelési témában bőven tudtál olvasni, így alapvetően egész szép kis tudásra tehetsz szert, ha végig olvasod az aloldalakat.

Szóval minden kedves pesti ismerősöm, ha SOS vízszerelésre van szükség Budapesten, akkor vizszereles.net!