A bőrápolás a férfiaknak is fontos, mégis néha elfelejtik

Pedig sok szempontból valójában nekik lenne csak igazán fontos, hiszen a nőkkel ellentétben ők még a borotválkozással is rendszeresen irritálják az arcbőrüket, ami még a szerencsésebbeknek is ritkán marad nyom nélkül. Egy érdekes összegzést olvastam erről a témáról a https://herbiovit.hu/borapolas-ferfiaknak oldalon, amit ajánlok nektek is, mert szerintem hasznos információkat lehet benne találni.

A legutóbbi nyaraláson a párommal például az történt, hogy elfelejtettük vinni a villanyborotváját, amivel a borostáját szokta mindig igazítani, így kénytelen volt venni egy hagyományos borotvát és az egész arcát szőrteleníteni. Azonban ez annyira irritálta az arcát, hogy utána még napokig szenvedett az érzékenységtől. Természetesen ez nem tette tönkre a nyaralást, mert gyönyörű helyen jártunk gyönyörű időben – szóval pihenés és kaland szempontjából minden ideális volt ezen a kiruccanáson. Csak éppen ez volt a fura, hogyha valamilyen bőrápolót néztünk volna az arcára már az elején, akkor lehet, hogy ez a mizéria megelőzhető lett volna.

Az előbb említett oldalon, a https://herbiovit.hu/borapolas-ferfiaknak cikken kívül egyébként pontosan ilyen bőrápoló termékeket lehet találni, amik egyaránt szólnak férfiaknak és nőknek, hiszen minden bőr számára hasznosak lehetnek, ami csak táplálást és ápolást igényel. Szerintem a legtöbb bőr ilyen, tehát azt hiszem, hogy ez valóban egy mindenkinek szóló oldal.

A kínálatukban egyaránt szerepelnek különböző természetes összetevőket tartalmazó bőrápoló krémek, mint mondjuk aloe vera krém, körömvirág krém, vagy mondjuk fekete nadálytő krém. De ezek mellett ami számomra különösen szimpatikus, hogy vannak még mindenféle vitamin termékeik is. Ez azért tetszik kiemelten, mert szerintem a két dolog szorosan összefügg: a bőrünk és a szervezetünk egészsége. Ha odabent valami gubanc van, az biztos, hogy a testünkön is meglátszik majd. Éppen ezért ahhoz, hogy egészséges arcbőrünk lehessen, az első lépés biztosan az, hogy a szervezetünk egészséges. Ehhez pedig egy fontos lépés a vitaminok megfelelő mennyiségben történő bevitele.

Visszakanyarodva a Herbiovit által készített natúrkozmetikumokra, azért tűnik ez számomra ideálisnak egy férfi számára is, mert egyszerűen nincs benne, semmi, amire egy úr fújni szokott. Itt gondolok arra, hogy nincsenek hozzáadott illatanyagok, tehát a termékeknek semleges, természetes illatuk van. A tapintásuk, felvitelük egyszerű és nincsenek olyan mellékhatások, hogy kiszárítja a bőrt, vagy bármi hasonló.

De ha kicsit elmozdulunk a bőrápolás vonaláról, akkor azt is el lehet mondani a termékpalettáról, hogy fájdalomcsillapító és egészségjavító kínálat is akad közte, nem is kevés. Vannak például megoldásaik visszeres panaszokra, ahogyan ízületi gyulladások kezelésére is. A glükózamin komplex krém például egy olyan termék, ami minden bizonnyal a férfiak körében is szívesen használatos, hiszen az ízületi panaszok és az izommerevség őket is legalább annyira érinti, mint a nőket. Csak van, hogy kell egy nő, aki felhívja arra a figyelmet, hogy ezeket a fájdalmakat nem kell tűrni, hanem lehet ellenük tenni természetes szerek használatával is – mint például a Herbiovit natúrkozmetikumai. A gyógynövények hatását pedig azt hiszem, hogy senki sem vonja kétségbe azok után, hogy ezeknek a használata a sok-sok éves népi alkalmazáson alapul. Számomra ennél jobb garancia nincs a hatásosságra.

Egy jól megválasztott természetes krémet jól ki lehet egészíteni egy másik Herbiovit termékkel, például egy multivitamin készítménnyel. Ez aztán valóban ütős csomag lehet így a téli mínuszok előtt, amivel bebiztosíthatjuk magunkat arra vonatkozólag, hogy a hidegebb időkben is egészségesek és fittek maradhassunk. Erre nagyon jó még a Herbiovit C-vitamin készítmény is, ami D3-vitamint is tartalmaz, de persze sok más remek készítmény között is lehet még válogatni.

Ha esetleg szeretnétek rávenni a szívetekhez közel álló férfit, hogy nézzek körül a Herbiovit kínálatában, hátha talál valami számára is szimpatikusat, akkor a https://herbiovit.hu/borapolas-ferfiaknak bejegyzés véleményem szerint mindenképpen hasznos kezdés lehet és irányt adhat a későbbi célzott keresgélésnek a krémek és vitaminok között.

https://herbiovit.hu/borapolas-ferfiaknak