Nekem is olyan kerti bútor kell, mint amilyen a szállodában van!

Nemrég egy csodálatos hétvégét töltöttem a párommal egy közeli hotelben. Már ránk fért egy kis kikapcsolódás, és igazán idilli helyet választottunk erre. Nem csak a környék volt varázslatos és nyugodt, hanem maga a szálloda minden részlete is letisztult, egyszerű, mégis elegáns képet mutatott. Szebb nem is lehetne.
Sokat időztünk a kinti medence mellett, ahol egyből szemet vetettem a mellé kirakott kerti bútorra. Hangulatos kis asztal, hozzá illő székekkel. Mivel én is épp ilyesmit terveztem beszerezni, így rögtön eszembe jutott: nekem is ilyen kell!

A hosszú hétvégéről hazatérve neki is álltam, hogy keressek egy megfelelő kerti bútor webshopot. Hamar kidobta a kereső az erre legalkalmasabb oldalt: az 50szazalek.com-ot.
Bár ez nem kifejezett kerti bútor webshop, hihetetlenül széles kínálattal rendelkeznek ebben a témában is, és még a kínálatnál is jobb áraik vannak.
Nem véletlen: a webshop üzemeltetői a vásárlói elégedettséget tűzték ki elsődleges célul. Annak érdekében, hogy ez megvalósuljon, folyamatosan bővítik a kínálatot, és a létező legjobb áron kínálják az árucikkeiket. Nem ritka a 20-30%-os kedvezmény sem az oldalon.

Nem kellett sokat keresni, találtam is egy hasonló bútort, mint amit a szállodában láttam. A részletes leírásnak köszönhetően pontosan megállapítottam, hogy valóban ez az, amit én keresek.
Gyorsan kosárba is raktam, majd rátértem a megrendelésre. A párom egy kicsit aggódott, hogy mi lesz, hogyha mégsem lenne jó a rendelt áru. Megnyugtattam, hogy akkor sem lenne semmi gond, hiszen 14 napos garanciát kapunk. Ez azt jelenti, hogy bármi okból mégis elégedetlenek lennénk a vásárlást követően, akkor indoklás nélkül visszaküldhetjük a terméket, és visszakapjuk az árát, szóval veszteni valónk nincsen.

A rendelés könnyű volt, és szerencsére bankkártyás fizetésre is volt lehetőség biztonságos formában.
72 órás szállítási időt ígértek, ám már a második munkanapon jelentkezett a futár, hogy meghozta a csomagot. Én ennek nagyon örültem, hisz alig vártam, hogy összeszereljük és kirakjuk a kertbe.
A szállítás olcsó volt, és hatalmas terhet vettek le a vállunkról azzal, hogy nem nekünk kellett hazacipelni valamelyik áruházból. A bútor méretét tekintve nem is tudom, hogyan raktuk volna be a kocsiba. Sok helyen a nagy csomagok szállításáért őrülten nagy összegeket kérnek, de az 50szazalek.com odal estében figyeltek erre, is, hogy valóban megérje a pénztárcánknak náluk vásárolni.

A rendelt kerti bútor tökéletes volt. Pontosan olyan volt, mint a leírásban. Nem véletlen a sok elégedett vásárló véleménye. Én is csatlakozom hozzájuk ezek után!

Biztos vagyok benne, hogy visszatérő vevőjük leszek, hiszen ilyen jutányos áron sehol nem lehet beszerezni a termékeket, mint az 50szazalek.com weboldalon.

kerti bútor webshop