Nyaralás alatt is csak az online vásárláson jár az eszem

A párommal, Petivel mindketten elég sokat dolgozunk, így ha van egy kis szabadidőnk, akkor igyekszünk minél jobban kihasználni. Mivel nemsokára lesz a névnapja, úgy gondoltam egy hétvégi pihenéssel lepem meg ez alkalomból. Szerencsére találtam a közelben egy szállást, ahol kedvező áron tudtam foglalni. Így elő-névnapi ajándékként még azon a hétvégén el is utaztunk a szálláshelyre, hogy kipihenjük a dolgos hétköznapokat. Az ott töltött két nap alatt összebarátkoztunk egy másik párral Krisztivel és Balázzsal. Egyik nap a férfiak közös programot szerveztek a környéken, mi nők pedig inkább a szálláshelyen maradtunk beszélgetni. Egy ilyen női csevej alatt mesélt nekem Kriszti egy webáruházról, ahol jó minőségű, márkás táskákat, pénztárcákat és öveket lehet beszerezni. Nem olyan régen rendelt tőlük, és csak pozitív élményekről tudott beszámolni. Megkértem, hogy küldje el az oldal linkjét, hogy később majd én is megnézhessem. Egyből csippant a telefonom, benne az üzenettel: https://www.annataska.hu.

Új barátság, egy jó tippel fűszerezve

Mivel Kriszti időpontot foglalt egy kezelésre, így hamar befejeztük a beszélgetést. A srácok még mindig a városban lófráltak, ezért kapva az alkalmon, megnyitottam a Kriszti által küldött oldal linkjét. Egy impozáns weboldal fogadott, Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! szlogennel. Első kattintásra szimpatikus volt az oldal. Elég széles termékkínálattal rendelkeznek, és tényleg több márkát is láttam felsorolva. Néhány terméket akár kedvezményes áron is be lehet szerezni, ha éppen szerencsénk van, szóval megéri rendszeresen nézegetni a webáruházat.

A kezdőlapon láttam, hogy nemrég újult meg az oldal, illetve azt is, hogy rendelkeznek egy VIP rendszerrel, amelybe beregisztrálva, lehetőségünk nyílik pontokat gyűjteni. Ezeket a későbbiekben kedvezményekre válthatjuk be, így olcsóbban hozzájuthatunk a termékekhez. Jól hangzik, nem? Ugyanakkor nem muszáj regisztrálni, anélkül is lehet vásárolni. Kicsit tovább tart, hiszen minden alkalommal meg kell adni az adatokat, illetve ez esetben nem tudjuk nyomon követni a rendeléseket. Én úgy látom, hogy érdemes taggá válni, ha többször is szeretnénk tőlük vásárolni.

Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! oldala a férfiakra is gondol

Az oldalt nézegetve találtam ki, hogy meg kellene lepnem a páromat egy férfi neszesszerrel. Ez alatt a pár napos pihenés alatt is nála volt a borotvája, dezodorja, parfümje és egyéb dolgai. Ezeket csak valahova beszórta a nagy utazótáskába, így a kicsomagolás során negyed órás hadművelet volt megkeresni. Mindenképpen praktikus lenne, ha lenne egy külön táska erre a célra. Végül találtam egy fekete Bugatti férfi neszesszert, amely egy akasztóval is rendelkezik, úgyhogy utazás során még fel is tudja akasztani. Voltam olyan szerencsés, hogy 20%-os kedvezmény volt a terméken. Mire Peti visszaért, addigra már le is adtam a rendelést, így mire hazaérünk a pihenésből, addigra egy új neszesszerrel lesz gazdagabb.