Anti aging krémek nem csak 50 fölött lehetnek hatásosak

A nyári kiruccanások idején mindig berakok magamnak egy speciális krémet, amit a Florence Bio termékei közül szoktam megrendelni magamnak. Ez az anti aging krémek közé tartozik, pedig nem vagyok még olyan idős, hogy fiatalítani kelljen a bőrömet. Ettől függetlenül most kinéztünk egy nagyon klassz vidéki szállást az Alföldön, ahová elutazunk 3 napra pihenni, és bár már nincs nyár és erős napsütés, most is magammal viszem ezt a krémet. Hogy miért? Hát nem azért, mert az Alföldön jobban süt a nap, hanem sokkal inkább azért, már ebben az időszakban is rendkívül jótékony hatása van ennek a terméknek.

Ha még nem hallottatok a Florence Bio-ról, ez egy olyan vállalkozás, amely bio termékeket készít azoknak, akik igazán odafigyelnek az arcukra és szeretnék a bőrüknek a legjobbat adni – mindezt pedig megfizethető áron teszik. Az ő profiljuk egyik szeletét képezik az anti aging krémek, közöttük is kifejezetten egy termékre gondolok, amit én is használok. Ez egy olyan természetes összetevőket tartalmazó készítmény, ami nem csak egy bizonyos kor felett ajánlott, hanem bárkinek, akinek problémái vannak a napfoltokkal, vagy bőrhibákkal.

A honlapon és a csomagoláson található információk alapján ez egy olyan retinolos hidratáló krém, amely mindenféle organikus ránctalanító összetevőt tartalmaz. Emellett tartalmaz még hialuronsavat, alacsony és közepes molekulaméretű verziókban, kollagént és aloe verát a hidratálás jegyében, C-vitamint és E-vitamint a bőr egészségéért, shea vajat, jojoba és olíva olajat és még egy 5 gyógynövényt magába foglaló kombinációt.

Ezek a remek alapanyagok arra valók, hogy egyrészről fiatalítsák a bőrt és a finom ráncokat elegyengessék, másrészt arra is tökéletesek, hogy a napsütésből származó foltokat és más egyéb hegeket halványítsák. Tehát tulajdonképpen a bőrhibákkal szemben minden téren elbánik egy ilyen anti aging krém, én a magam részéről ezért is szeretem annyira gyakran használni, évszaktól és időjárástól függetlenül.

A Florence Bionak ezen kívül van egy teljes arcápolási termékcsaládja, ami négy lépésből tevődik össze: arctisztító tej, tonik, C-vitamin szérum és hidratáló krém. A hagyományos rutinok sokkal inkább csak 3 lépésből állnak, ezért tartom különlegesnek az itteni szérumozó lépést. Ez egy olyan plusz elem, ami lényegesen sokat tud tenni az épebb és egészségesebb arcbőrért.

Az anti aging krémek és minden más termékek esetében is számos pozitív komment olvasható a florencebio.hu oldalon, tehát ha először szeretnétek tájékozódni a témakörben, akkor ajánlom a weboldalukat, vagy esetleg még a videómegosztós csatornájukat, mert ott is nagyon sok hasznos információt megosztanak magukról és a termékeikről.

Mindent megtaláltok például a leggyakrabban alkalmazott alapanyagokról. Így teljes a leírás többek között a retinolról, amiről azt érdemes tudni, hogy a ráncok ellen ez az egyik leghatásosabb anyag, egyébként ez tulajdonképpen A-vitamin. Hatására a hámsejtek osztódása fokozódni kezd, így gyorsabban cserélődnek a hámrétegek. Ez fiatalítja és élénkíti a bőrt. A retinol hatását remekül egészíti ki a két fajta hialuronsav, amit teltté és egészségessé varázsolja a bőrt, és segít, hogy mégtöbb nedvességet tudjon megkötni az arcunk, hogy ragyogóbb és feszesebb legyen. A C-vitamin és az E-vitamin a felszíni bőrhibák javításában tud nagy segítséggel lenni. Az aloe vera és shea vaj hatását talán nem is kell bemutatni, hiszen ezek annyira közkedvelten használt alapanyagok a bőrhidratálás területén. Végül ebben az esetben a jojoba olaj és az édesmandula olaj is számtalan jótékony hatást kölcsönöz ennek a különleges arcápoló elegynek.

Így talán már értitek, hogy miért szeretem annyira a Florence Bio anti aging krémek választékát. Ha ti is szeretnétek magatoknak egy ilyen megbízható arcápoló családot, akkor nézzétek meg még milyen választék van a florencebio.hu oldalon.