Az egyik vendégünk karikás szemmel küzdött, segítettünk

Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a nálunk megszálló vendégek teljes kikapcsolódásban részesüljenek, illetve amiben csak tudunk, igyekszünk a segítségükre lenni, hasznos tanácsokkal ellátni őket. Azt tapasztaljuk, hogy ez a kiemelt odafigyelés nagyon meghálálja magát, hiszen pont ezért jönnek hozzánk szívesen újra és újra a korábbi szálló vendégeink.

Természetesen nem hallgatózom, de néha akaratlanul is elcsípek egy-egy beszélgetést a vendégek között, főleg a pihenő részen. Így volt ez nem is olyan régen, amikor az egyik vendég arról panaszkodott a másik vendégnek, hogy mindig sötét karikák vannak a szemei alatt. Ezért állandóan sok sminket tesz az arcára, azzal igyekszik elrejteni, de tudja, hogy ez sem tesz jót a bőrének, és nem is szereti az ilyen vastag smink réteget, amire szükség van a karikák elrejtéséhez.

Amikor nagyon sok óraszámban dolgoztam és mellette még keveset is aludtam, nekem is volt olyan időszakom, amikor nagyon erősen megjelentek ezek a sötét karikák a szemeim alatt. Korábbról én már ismertem egy nagyon jó terméket, így nekem nem kellett sminkkel elrejtenem a karikákat. Oda is mentem a vendéghez, és ajánlottam neki az Instantense Plus szériumot, aminek már az első használatával el lehet tüntetni a sötét karikákat.

A beszélgetéskor megtudtam, hogy a vendégnél is szintén az alváshiány lehet a fő oka a megjelenő karikáknak, így bátran ajánlottam neki a szérumot, hisz nekem is pont ugyanilyen problémánál volt nagy segítségemre. Számos oka lehet még az alváshiányon felül is, akár genetikai is, vagy a szem megerőltetése is okozhat ilyen jelenséget. Az egyik legfőbb kiváltó ok még a dehidratáció, ami szerintem sajnos nagyon sok embernél jelen van, hiszen sokan nem figyelnek oda a megfelelő folyadék mennyiség bevitelre. Így amellett, hogy nem fogyasztunk sok alkoholt és kávét, ami dehidratál, és növeljük a folyadék bevitelünket, érdemes olyan készítményt használni, ami támogatni tudja a mielőbbi eltüntetését a karikáknak. Ezeken kívül még sok egyéb tényező miatt kialakulhat a szem alatti sötét karika.

Mivel nekem még volt ebből a szérumból, így adtam belőle egy kicsit a vendégemnek, hogy ki tudja próbálni ő is. Biztos voltam benne, hogy ha elfogadja, akkor pillanatok alatt megváltozik az élete, hiszen ez tényleg olyan szérum, ami azonnali eredményt képes elérni. Nagyon örült neki, és azonnal ment is bekenni vele a szemét. Pár perc után vissza is jött széles mosollyal az arcán, hiszen szinte teljesen eltűntek a karikák a szeme alól, és nem, nem sminkkel rejtette el. Végre vastag smink réteg nélkül mehetett szétnézni a városban. Ez olyan dolog, ami nagyon meg tudja változtatni bárkinek az életét, hisz reggelente nem kell fél órán át sminket készíteni. Pár másodperc alatt fel lehet vinni a szérumot, és mire felöltözünk, már ki is fejti a hatását.

Nagyon hálás volt a vendégem az ajánlásért és a próba lehetőségért még inkább, így még aznap meg is rendelte az első InstanTENSE Plus emelő hatású szérumot, hogy mire másnap hazaér, már otthon is legyen neki belőle és a hétköznapokon is tudja használni. Egyébként egy ilyen kis tubus két hónapig is elegendő lehet, így nagyon megéri az árát. A cég vállal 30 napos visszafizetési garanciát is, de ezen a vendégem csak nevetett. Mondta, hogy őt már az első használat úgy meggyőzte, hogy biztos nem kell azon gondolkodnia, hogy visszafizetést kér.

Boldoggá tesz, hogy segíthettem ismét egy kedves vendégemnek.