Szennyvíz csatorna szerelés a panzióban

Sokan azt gondolják, hogy ha az ember szállásadó, vagy kiadó ingatlanjai vannak, akkor csak öröm az élete és dől be a sok-sok pénz. Mindenkit el kell keserítsek, ez bizony nem így van. Már lassan tíz éve foglalkozom ezzel közel sem problémamentes az életem. Ugyan nem szállodát üzemeltetek, hanem egy panziót, ami mellé még kiadó lakásaim is vannak, rengeteg napi szinten fennálló dolog van ami elromolhat, vagy valamilyen gikszer léphet a folyamatba.

A múltkor is felmerült egy kellemetlenebb szituáció, ugyanis esedékes lett a szennyvíz csatorna szerelés a panzióban. Nem történt nagy baj, nem keletkezett csőtörés, azonban az alagsorban kellemetlen szagok kezdtek terjengeni, ami kisebb aggodalomra adott okot. Úgy döntöttük mindenképpen szakembert hívunk, hiszen ez a probléma nincs benne a mi hatáskörünkbe.

Nem fordult azonban elő hasonló szituáció ezelőtt, így nem voltam olyan talpraesett, mint általában. Egyenesen szégyelltem magam egy kicsit, hogy panzió tulajdonosként nincsen erre egy bármikor felhívható kontaktom. Végül kétségbeesetten csak beírtam a keresőbe, hogy “szennyvíz csatorna szerelés Budapesten”, és reméltem, hogy találok egy megbízható szakembert így interneten keresztül.

Nem kellett sokáig kutatnom, hiszen az első találatok között megtaláltam a topvizgazfutesszerelo.hu-t, ami igazán ígéretesnek tűnt.

A cég több, mint három évtizede van a szakmában, ez idő alatt pedig hatalmas tudásra és tapasztalatra tettek szert szakembereik. Budapesten és Pest megye egész területén vállalnak vízszerelést, fűtésszerelést, gázszerelést, valamint duguláselhárítást és csatornázást. A vállalkozás a legmagasabb, AA minősítéssel rendelkezik, szóval vagy magánlakásról, vagy céges megrendelésről, akár ipari területről van szó, minden esetben tudják ugyanazt a színvonalat produkálni.

Telefonszámuk folyamatosan, a hét minden napján hívható, így, ha őket keresed biztosan nem maradsz segítség nélkül. Vészhelyzetek esetén akár már egy órán belüli kiszállást vállalnak és, ha lehetséges azonnal megoldják a problémát. Előfordulhat azonban, hogy valamilyen alkatrész hiánya miatt ez nem megoldható, ilyenkor várni kell, amíg megérkeznek az adott alkotóelemek. Kárpótlásként hat azonban az, hogy a cég csak minőségi, eredeti alkatrészeket használ, biztos forrásból.

Ha nem sürgős azonban a szituáció, akkor kitöltheted az oldalukon található űrlapot is. Úgy lehetőséged van az adataid és problémáid megadásával visszahívást kérni.

Munkájukra akár több évre meghosszabbítható garanciát vállalnak, így, ha az általuk elvégzett munkálatokat követően hibát észlelsz, azt a garancia idején belül költségmentesen megjavítják neked. Továbbá sok szakembertől megkülönbözteti őket az, hogy elvégzett szolgáltatásukról részletes számlát is adnak, amit elfogadnak a különböző biztosítási cégek, ez pedig jól jöhet például egy kárenyhítési eljárás során.

Ezzel a rengeteg kecsegtető információval sikerült teljesen meggyőzniük arról, hogy ők lesznek az én megmentőim. Mivel nem akartam, hogy a kellemetlen szag tovább terjedjen a panzió területén, minél hamarabb cselekedni akartam. Tárcsáztam is a számukat, a telefonos kolléga pedig megnyugtatott, hogy minél előbb igyekszik kijönni hozzám egy szakember. Valóban nagyon gyorsan kiért egy szerelő, alig pár órán belül. Felmérte a terepet és meghatározta mi is a baj pontosan. Még ott helyben meg is oldotta a problémát, így másnapra már el is felejthettük, hogy volt is bármi kellemetlenség. Ilyen profi és gyors kiszolgálásban még sosem részesültem, ilyenkor jövök rá, hogy mint szolgáltató, nekem is van még hova fejlődnöm.

Most már van egy kontaktom, akit bármikor hívhatok hasonló esetben, így többé nem kell ostromolnom magam emiatt. Akár te is szállásadó vagy, vagy csak otthonodban merül fel probléma, mindenképpen a topvizgazfutesszerelo.hu-t ajánlom!