Autószőnyeg webshopból rendeltünk a panzióba

Amellett, hogy a nyári nyaralás már kötelező program lett a családban, egy jó pár éve bevezettük a “teleléseket” is. A gyerekek egyszerűen imádják, ha valami szép helyre megyünk pihenni és élvezhetik a havat és a téli természetet. Nekünk pedig egy plusz alkalom a kikapcsolódásra, hiszen így év közben is van egy hosszú hétvégénk, vagy egy pár napunk megpihenni és felszívni magunkat.

Idén egy Budapest környéki kis településre utaztunk el egy egész hétre. A szállásunkként szolgáló panzió az erdő szélén volt, szomszéd pedig legközelebb is pár száz méterre volt. Ráadásul hóeséses időt fogtunk ki, így a panoráma elképesztő volt, akár egy mesebeli hely.

Azonban nem minden időnket a szálláson töltöttük, hiszen minden nap elmentünk kirándulni a Budai-hegységbe. Az első nap után azonban kisebb bökkenőbe ütköztünk. Az autóban nem cseréltem ki a gumi szőnyegeket szövet autószőnyegeinkre, így miután beszálltunk, szabályos tócsákban állt bent a víz, illetve a vezetés is nehézkes volt számomra. Nem hiába használom télen a szövet autószőnyegeket.

Ilyen körülmények között nem voltam biztos abban, hogy megoldható lesz a holnapi, vagy akármelyik kirándulás az ott tartózkodásunk alatt. Nem elég, hogy az út is csúszós, ha még én is akadályozva vagyok a vezetésben, extrán veszélyes lehet a folyamat.

A tulajjal beszéltünk aznap este telefonon, hiszen érdeklődött, hogy minden rendben van-e, épségben megérkeztünk-e. Persze megnyugtattuk, hogy a panzióval az ég világon semmi baj, rendben megérkeztünk, csak az autószőnyegekkel van problémánk – ami teljes mértékben a mi hibánk -, de reméljük ez nem rontja majd el a kirándulást teljesen.

Mivel bolt nincs a közelben, pláne nem autós bolt, elajánlotta, hogy nyugodtan rendelhetünk a szállásra, ha nekünk úgy könnyebb lesz. Sőt, van is a tarsolyában egy autószőnyeg webshop, ahonnan nagyon gyorsan kiszállítják a megrendelt termékeket.

Elsőre badarságnak tűnt az ötlet, és nagyon át kellett gondolnunk, hogy valóban szükség van-e az intézkedésre, végül úgy döntöttünk, hogy élünk a lehetőséggel. A tulajdonos elküldte nekünk az autofelszerelesek.hu oldalt, mi pedig másnap reggel egyből nekiálltunk egy célnak megfelelő autós szőnyeg keresésének.

Hamar meg is találtuk a megfelelő darabot, hiszen az oldalon külön kategóriába vannak szedve a szőnyegek és a csomagtértálcát. Sőt, még a szőnyegeken belül is tudsz szűrni az autód márkája, majd annak típusa és évjárata szerint.

Gyorsan kosárba is tettük a terméket. Meglepően jó áron volt és a képek, illetve a leírás alapján jó minőségűnek is tűnt. Mivel kimondottan az én autóm típusához való, így azt ígérte teljesen méretpontos, valamint a vezetői oldalon erősítette szövettel rendelkezik. Mindemellett mérsékelten vízálló is a szőnyeg, ami nekünk külön jól jön most. A megrendelésnél megadtuk a panzió címét és kiválasztottuk az online fizetés opciót, majd le is adtuk a rendelést. Mivel munkanapon 14:00 óra előtt elküldtük a kérelmet, ezért még aznap feladták nekünk a csomagot.

Ennek köszönhetően már másnap délelőtt csengetett a futár, és bár a rendelés napján nem mentünk sehova, aznap már indulhattunk is egy új túrára a szőnyegek behelyezését követően.

Ez az autószőnyeg webshop megmentette a telelésünket, és ezt a gyors kiszolgálást sosem fogjuk elfelejteni. Továbbá a panzió tulajdonosának is órákat hálálkodtunk, hogy lehetőségünk volt a csomag megrendelésére, és még segített is nekünk. Így hát a telelés végül aggodalmak nélkül és csodásan telt.