Családi fotózás a fővárosi nyaraláson

Vidéki családként szeretünk Budapestre utazni, legalább évente egyszer. Én általában nagyon élvezem a városi kiruccanásokat, és a gyerekek is. A legjobb része mindig a szállásunk elfoglalása és a közös vacsora a panzióban. Viszont ebben az évben valami nagyon különleges dolgot szerettem volna, ugyanis éppen a férjem születésnapja alatt lettünk volna ott. Elhatároztam, hogy megajándékozom Őt és a családomat egy fotózással, ami örök emlék lesz majd, ha a gyerekek felnőnek. Már régóta mondogatja, hogy jó lenne több közös kép rólunk, ezért ez egy tökéletes ajándék lesz.

El is kezdtem a családi fotózás árak után böngészni az interneten, amikor rábukkantam egy profi fotósra, Szoboszlai Krisztire. Az oldalon található képei lenyűgözőek voltak, már el is képzeltem, hogy mi hogyan festenénk együtt a gyerekekkel egy ilyen fotón. A többi oldalon talált családi fotózás árak nem igazán illettek a mi pénztárcánkhoz, de a Kriszti ajánlatát egész jónak találtam. Tíz művészi fotóért nyugodt szívvel kiadok ennyi pénzt, ha tudom, hogy profi fotóssal van dolgunk. Mivel az oldalon úgy láttam, hogy a művészünk is Pest környéki, ezért írtam neki egy e-mailt, amiben lefoglaltam az időpontot úgy, hogy pont a születésnap utáni napra essen.

Végre eljött a várva várt utazás. A panzióba érve lepihentünk, majd asztalhoz ültünk, és nekiláttunk a közös vacsorának. Nagyon örültünk, hogy ilyen szép helyen szállhatunk meg, a kilátás az ablakból a Dunára mesés volt. Igaz, még nem volt az ünnep napja, de nem bírtam ki, hogy ne mondjam el a meglepetést: fotózásunk lesz a városban! A férjem és a gyerekek is nagyon izgatottak lettek, és már el is kezdték tervezni a helyszíneket. Igaz, én már mindent megbeszéltem fotósunkkal, de úgy gondoltam, hogy talán még egy utolsó változtatás belefér. Fel is hívtam gyorsan, és megkérdeztem, hogy készíthetnénk-e néhány fotót a megbeszéltektől eltérő helyeken is. Szerencsére nagyon flexibilis volt, és azt mondta, hogy minden rendben lesz.

Eljött a fotózás napja, amit mindannyian nagyon élveztünk. Kriszti kellemes hangulatot teremtett, és segített abban, hogy mindannyian a legjobb formánkat hozzuk. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen magabiztosnak érzem majd magam, de ebben a kiválasztott ruhák és fotósunk utasításai is segítettek. Már nagyon várom, hogy megérkezzenek a kiretusált képek, és meg tudjuk mutatni a nagyszülőknek is. Ha pedig a pontos családi fotózás árakra lennél kíváncsi, megtalálhatod őket a szoboszlaikriszti.hu-n minden egyéb információval együtt.

Köszönünk még egyszer mindent, Kriszti! Te vagy a legjobb!