Egy szállás nem csak pihenésre lehet jó

Az elmúlt időszakban nem igazán utazgattunk, sokkal inkább a munka és a karrier volt a középpontban. Viszont az elmúlt hónapokban újra elkezdtük felfedezni az ország szép helyeit. Leginkább hétvégente szoktunk menni, így mindig frissen és újult erővel tudjuk kezdeni a hetet. A legutóbbi kirándulásunk alkalmával a szállás nagyon szép kerttel rendelkezett. Egyik nap éppen kint volt még a kertész is, így szóba elegyedtem vele egy kicsit. Mivel otthon én is szoktam néha kertészkedni így megkérdeztem azt is, hogy a szerszámokat honnan szokta venni. Így a gereblye ár is szóba került.

Elmesélte, hogy a Gazdabolt oldaláról szokott szinte mindent beszerezni. Miután befejeztük a beszélgetést rá is néztem a Gazdabolt oldalára. Meglepően sok termékkel és igényes weboldallal találtam szembe magamat.

Az oldalon több, mint 10 termékkategória található és ezeken belül számos termék megtalálható. Nagyon sok terméket tartalmaz az oldal viszont könnyen meg lehet találni mindent, amit csak keresel. Valószínűleg azért is, mert kategóriánként lehet szűrni a termékeket, illetve ha pontosan keresel valamit úgy is rá lehet keresni az árukra.

Fő termékkategóriák: növényvédő szer, szerves és műtrágya, vetőmag, hagyma, gumó, öntözés és tótechnika, szerszám, védő felszerelés, borászat, vegyi anyag, fólia, háló, zsák, műanyag termékek, gyermekeknek való kesztyű, szerszám, vetőmagok, csizma, könyv.

Mint látható, nem csak a felnőttekre gondolnak, hanem még a gyerekekre is. Így már egész fiatalon is meg lehet szerettetni a gyerekekkel a kertészkedést és a kinti közös munkát. Ez egy nagyon jó közös program is lehet.

Mely országokba lehet rendelni az oldalról?

A Gazdabolt oldaláról 3 országba is lehet rendelni: Magyarország, Románia, Szlovákia. Ha ezen országok egyikében élsz és szeretsz kertészkedni, akkor érdemes lehet tenni egy próbát velük.

Az oldalukon lehetőség van a hírlevél feliratkozásra is. Ha ezt megteszed, akkor első kézből fogsz értesülni az akciókról, a technológiai újdonságokról és még növényvédelmi előrejelzéseket is kapsz. Amikor ezt megláttam, egyből fel is iratkoztam, hiszen ezek nagyon jól jöhetnek még nekem.

A közösségi oldalakon is megtalálható a Gazdabolt. Ha használod a Facebookot, Twittert, Instagramot vagy YouTube-t, akkor érdemes lehet őket ott is követni.

Milyen márkájú termékek kaphatóak a Gazdaboltnál?

Számos gyártó terméke megtalálható az oldalon: Grünland, Agroland, DCM, Demar, Galco Kft., stb. A teljes listát az oldalon megtalálod.

Hogyha segítségre lenne szükséged az alábbi területeken: biogazdálkodás, zöldségtermesztés, tápanyagpótlás, kerti tó, növényvédelem vagy valamilyen mezőgazdasági vagy kertészeti témában, akkor a gazdabolt szakértőit bátran lehet kérdezni. Ezt meg lehet tenni az oldalon is, így még telefonálgatni sem kell. Sőt, még ki is választhatod, hogy kitől szeretnél kérdezni.

A Gazdabolt TV segítségével pedig még több információhoz juthatsz. Nagyon hasznos és érdekes rövid videók találhatóak ezen az oldalon. Folyamatosan frissülnek, így érdemes lehet folyamatosan nézni őket. Nekem a palánta neveléshez nagyon jó tippeket adtak, így mindenképp nézni fogom még a további videóikat is.

Hogyha Te is szeretsz kertészkedni és nincsen még megbízható és biztos beszerzési helyed, akkor a Gazdaboltot csak ajánlani tudom. Egy próbát mindenképp megérnek. Ha a gereblye ár is érdekel, akkor pedig pontosan minden információt megtalálsz az oldalon.